Winkel

Home Lampen Wandlampen Nola Wandlamp Design Morten Flensted voor CPH Lighting

Nola Wandlamp Design Morten Flensted voor CPH Lighting

 359,00

Categorieën: ,

Beschrijving

Nola Wandlamp Design Morten Flensted voor CPH Lighting

De Nola wandlamp is ontworpen door Morten Flensted voor het Deense label CPH Lighting. Het is een perfecte  bedlamp of leeslamp achter de bank. Dankzij de flexibele lampenkap kan de lichtrichting eenvoudig worden aangepast. De aan/uitschakelaar bevindt zich binnen handbereik op de lampvoet. De Nola wandlamp is verkrijgbaar in wit en zwart en wordt geleverd met een snoer van 2,8 meter. Het formaat is hoogte 20.5cm en de lamp is 22 cm diep.

LED

De lichtbron van de Nola Wandlamp is een vervangbare 4,5 Watt LED lichtbron waarvan de lichtopbrengst overeenkomt met de lichtopbrengst van een conventionele 40 Watt gloeilamp. De kleur van het licht is 2700K wat we ervaren als warm licht.

Morten Flensted

Morten Flensted is geboren in Denemarken, woont en werkt in de stad Aarhus. Opgeleid als elektricien en elektronisch ingenieur voordat hij afstudeerde als industrieel ontwerper aan de Kolding School of Design. Hij heeft een scherp oog voor het detail. Morten Flensted werkt met industrieel en grafisch ontwerp voor een breed scala aan Deense opdrachtgevers. Hij heeft voor voor Cph Lighting de Peak lamp en Nola lampenserie ontworpen.

CPH Lighting

CPH Lighting is een Deense verlichting fabrikant gevestigd in Hjerting, een klein kustplaatsje aan de westkust van Denemarken. De collectie verlichting bestaat uit klassieke en moderne ontwerpen door Guglielmo Berchicci, Morten Flensted en Tom Stepp. De producten zijn ontworpen met de grootste aandacht voor functionaliteit, hoge kwaliteit en laag energieverbruik. De collectie wordt vervaardigd in Denemarken.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Nola Wandlamp Design Morten Flensted voor CPH Lighting” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.